Om forretningsutvikling.no

Forretningsutvikling.no drives av Dye Forretningsutvikling (912 360 865) med Aleksander Dye som gründer og innehaver. Dye Forretningsutvikling hjelper bedrifter med å være rustet for morgendagens utfordringer.

Forretningsutvikling handler om å se muligheter og det Forretningsutvikling.no skal gjøre er å gi deg en hjelp på veien. Jeg vil skrive om optimalisering og effektivisering av bedriften gjennom virksomhetsutvikling rettet mot morgendagens marked. Det er ofte unødvendig tunge prosesser og en lite optimalisert flyt mellom systemer og mennesker i bedrifter uavhengig størrelse.

Gjennom artikler om digitalisering, strategi, prosjektledelse og automatisering ønsker jeg at lesere får innspill og motivasjon til å bruke sin kunnskap, energi og kreativitet til å skape verdi, ikke utføre repetitive oppgaver som er like hver gang.

Forretningsutvikling.no har som mål å gi deg verktøy i hverdagen for å selv bidra at større mening i hverdagen og verktøy for å gjøre endringer i hverdagen for å føle at dere skaper verdi i hverdagen og ikke fyller ut en sjekkliste!

Jeg håper at du finner interessante og ikke minst nyttige artikler her og at du kan ta dette med deg i hverdagen for å unngå repeterende oppgaver og få mer tid til det som motiverer deg til å gå på jobb! Ta kontakt om det er noe du lurer på, har innspill eller bare vil gi lyd!

Ønsker deg en god dag,
Aleksander Dye

Daglig leder
+47 922 39 729